<a href='/sv/shipcategory//cat/5'>Pråmar och pontoner</a> | Ramp Helsinki

Ramp Helsinki

2010 byggdes rampen om av Helsingfors hamn för att användas som påkörningsramp för St. Peter Line som hade en av Silja Lines f.d. färjor i linje mellan Helsingfors och Sankt Petersburg.Tidigare hade den använts till katamarantrafik. Den användes endast ett år innan den lades upp.

Rampen är designad för att klara 173 tons belastning och 120 kN axeltryck. Ritningar finns under fliken “Certifikat och dokument. Dimensionerna finns på dessa ritningar.

På bilderna ligger den vinklade körrampen ovanpå pontonen vilket gör det svårt att se konstruktionen. Vi har mer bildmaterial som kan sändas. Vi har ingen uppgift om den totala vikten.

Rampen kan inspekteras i Helsingfors.

Allmänna Uppgifter


Vill du få bilder och info före alla andra? Vi skickar då ett meddelande med en hemlig länk där du kan se informationen när vi lägger in den innan fartyget hamnar på hemsidan, bilder och certifikat.
Fyll i din e-post nedan. Glöm inte att lägga till info@shipsforsale.com i din adressbok så att det inte fastnar i spamfilter. 
Vi skickar enbart ut kort information om nya fartyg som vi får till försäljning till den adressen som du fyller i. Vi spammar inte med onödig information. Vill man ha onödig information kan man gå till vår Facebooksida.