Fartyg på ingång


Dolly Parton Wave Star

Byggd 2009 i Polen för att generera ström till havs. Högteknologist och oerhört avancerade system vad gäller hydraulik och strömförsörjning.

 Prins Bernhard

Byggd på Ewald Berninghaus, Kölner werft, Tyskland som M/S Bonn.
Idag restaurangfartyg och nattklubb med bästa kajplatsen i Malmö. Många 20-tals miljoner har investerats i fartyget de senaste åren vad gäller ljud-ljussystem, ventilation- och värmesystem, nytt kök och restauranger.

Sjöjungfru

Byggd på Österskärs Varv 1970. Ombyggd 2014 och helt nytt maskineri med endast 500 gångtimmar. Ny inredning, toalett, navigation.

 

För att få veta mer om försäljningen skriv upp dig på vårt nyhetsbrev. Anmäl dig här.


Vill du få bilder och info före alla andra? Vi skickar då ett meddelande med en hemlig länk där du kan se informationen när vi lägger in den innan fartyget hamnar på hemsidan, bilder och certifikat.
Fyll i din e-post nedan. Glöm inte att lägga till info@shipsforsale.com i din adressbok så att det inte fastnar i spamfilter. 
Vi skickar enbart ut kort information om nya fartyg som vi får till försäljning till den adressen som du fyller i. Vi spammar inte med onödig information. Vill man ha onödig information kan man gå till vår Facebooksida.