Fartyg på ingång

Inkommande objekt är exklusivt till salu enbart genom Shipsforsale Sweden AB. Copyright © Alla bilder, video och text är copyright 2006-2018 Shipsforsale Sweden AB och Djurgårdsvarvet 1987-2006. Innehållet på denna webbplats är endast för personligt, icke-kommersiellt bruk och får inte användas utan tillstånd. För något annat ändamål, kontakta info@shipsforsale.com.

Lavinia

Lastfartyg byggd av Husumer Schiffswerft, Husum, Tyskland 1972 till GL+100A5 E2 w/ frb 2.616, GenCargo/Container+MC E2 Byggd för containrar men har inga fästen kvar. 84,80 x 13,20 meter. Lastar 3170 DWAT.

 

Polisbåt

Byggd av Skerfe. Dubbla maskiner och vattenjet, liten byssa med soffa och bord, hytt.

Sea Eagle

Tidigare motoriserad med två Volvo D4 och drev och hade certifikat för 44 passagerare i E-område. Idag fungerar hon som flytande restaurang, mötesrum och för konferenser. Stort soldäck med bar, salong på huvuddäck med bar och byssa. 3 toaletter, omklädningsrum och duschutrymme. 160 kvm yta. Används idag för uthyrning till styrelsemöte, födelsedagsfester, bröllop, företagsevent och liknande.

 

För att få veta mer om försäljningarna skriv upp dig på vårt nyhetsbrev. Anmäl dig här.


Vill du få bilder och info före alla andra? Vi skickar då ett meddelande med en hemlig länk där du kan se informationen när vi lägger in den innan fartyget hamnar på hemsidan, bilder och certifikat.
Fyll i din e-post nedan. Glöm inte att lägga till info@shipsforsale.com i din adressbok så att det inte fastnar i spamfilter. 
Vi skickar enbart ut kort information om nya fartyg som vi får till försäljning till den adressen som du fyller i. Vi spammar inte med onödig information. Vill man ha onödig information kan man gå till vår Facebooksida.